torsdag 30. september 2010

Forkjærlighet for finn!
I går var fru Andersen og småjentene alene hjemme noen ettermiddagstimer. Og fruen vet å benytte tiden! Med lånt bil og google-maps på Iphonen bar det avgårde for å inspisere finn.no sine fristelser. 


Fruen og småjentene stuet bilen full. (Takk og lov for varebiler!) Bakset og slet nyanskaffelsene inn i huset

Så da herr Andersen kom hjem i kveldingen sto verdens vakreste (helt objektivt) sofa og lenestol på plass i dagligstuen! 


Lykke! 

Fruen skal kjøpe lyst gulvteppe, flytte taklampen og feste på en gulvlist, men mååååååååtte bare vise dere salongen NÅ!


Ps. Takk til de skjønne tidligere eierne av salongen som bar og stuet møblene inn i bilen og i tillegg dirigerte en noe stresset og lite kyndig ryggende varebilsjåfør (fruen altså) ned en bratt bakke!

tirsdag 28. september 2010

Glade Hjem!


Fru Andersen har levd en gardinløs tilværelse i mange år!
Fruen har liksom aldri funnet de perfekte, lyse og lette gardinene og gav rett og slett til slutt opp å lete.


Men akkurat når fruen har forsonet seg med at livet er fint uten gardiner, da dukker de opp: 
VERDENS FINESTE GARDINER!


På Living, til kr. 199,- pr lengde, fra Glade Hjem lå disse fantastiske gardinene! Fruen har dermed entret en ny og gardinflott tilværelse. 


Men oppi all gardingleden kom selvfølgelig nedturen. Gardinopphenging viste seg å være en aktivitet for de kyndige.
-Hvordan henger man egentlig opp gardiner?
Det var ikke så enkelt som fruen tenkte nemlig.


Hvor høyt over vinduet skal gardinstangen festes, hvor langt ut på sidene skal gardinen henge, skal de henge over veggfestet gardinstangen hviler på og hvor lange bør gardinene være?


Fruen gjorde så godt hun kunne og ble ganske førnøyd med resultatet, men fruen aaaaaner ikke om hun har brutt ufravikelige gardinregler!


Men tross heftige gardinproblemer smiler lykken atter til fruen. Hun har vunnet nydelige urskiver fra skjønne Anette med den vakre bloggen Hvit romantikk! Det er Anette som har fotografert urskivene ovenfor.
Heldige fruen og snille Anette! 
-Tusen takk!Og takk for alle gode ord om loppislampen! Fruen titter innom dere i kveld! 

søndag 26. september 2010

Loppelampen!


Fru Andersen var på loppemarked i helgen, og der, på asfalten under et bord lå det en fiiiiiiiiin gammel arbeidslampe!


"10 kroner" sa mannen i refleksvest. "Hæ, øh, kan du veksle en 500 lapp?" sa fruen (i skinnjakke). 


"Joda" sa mannen. 


Og dermed ble det enda en ny lampe i huset til herr og fru Andersen! 
(Herr Andersen har ikke oppdaget lampen ennå! Fruen lurer litt på om hun skal peke på den, bare for å dele gleden over hvor fin den er liksom...)Fruen synes det var stor stas med den sorte, skitne, lange og tykke ledningen!
(Som hun har tenkt å feste litt bedre altså.) 


Ble det noen loppeskatter dere?


lørdag 25. september 2010

Tusen, tusen, tusen takk!

Fru Andersen har vært så heldig og motta en award! Denne gangen er det en søt muffins-award fra Bustenellik, en herlig og morsom ung dame! I utfordringen som fulgte med awarden skulle man fortelle om tre ting som lå en varmt på hjertet. Fruen har vært en liten stund i tenkeboksen, og klar ferdig gå: 

1- I det siste har fruen følt en stor takknemlighet for de fantastiske småjentene sine! Det er så viktig å ta vare på øyeblikkene og hverdagen! Livet kan snu på et sekund. 

2- Bøker!

3- Gjenbruk, det er så morsomt at det andre vil kaste kan bli flotte skatter hjemme hos fruen.

Den siste utfordringen består i å vise frem favorittbildet sitt.
Her er fruens:


Bildet ble tatt i USA i sommer og fruen synes småjentene er skjønne!

Fruen ønsker å sende awarden videre til Eddas, Borte bra, men hjemme best og  Rosesommer, om dere ikke ønsker å ta utfordringene er det helt greit, fruen ville bare sende dere en liten ekstra oppmerksomhet! Men som om ikke award var nok! Av Vibeke, med bloggen Mammas hus, har fruen fått et kjempeflott sett med øredobber og armbånd som Vibeke har laget selv! Det er en stund siden fruen fikk det, men her ser dere endelig det fine settet! 
Tusen takk søte Vibeke! Og til slutt: TUSEN, TUSEN, TUSEN TAKK til alle fruens nye venner her i blogglandia. Takk for at dere har tatt så godt i mot fruen!fredag 24. september 2010

Med stumpen bar!


Fru Andersen har en liten statue av en dame med baby på fanget. Statuen pleier å stå ute i hagen, men nå når høstregnet virkelig har satt i gang, fant fruen ut at den nakne damen burde få komme inn i varmen. 


Siden fruen var i det empatiske hjørnet og synes litt synd på den våte og værbitte lille damen ble hun plassert borte ved peisen. Litt sånn på skrå med stumpen mot stuedøren. Og det, det var skikkelig morsomt synes minstejenten!


"Lompe, lompe, loooooooooompe" roper minstejenten, peker, ler og fniser! 


"Jada", sier fruen, "rompe", så ler vi litt begge to! 
Fruen synes dagene går så fort og med flere foreldremøter, aktiviteter, sykdom og jobb i løpet av uken har det blitt lite tid til blogging. Men fruen håper hun får tid til mange bloggbesøk i helgen! 


God helg alle søte!

torsdag 23. september 2010

15 minutes of fame!

Fru Andersen har hatt sine 15 minutter i rampelyset. Fru Andersen har vært i medias søkelys. Fru Andersen  har hatt lyskasteren rettet mot seg. Fru Andersen har vært kjendis. Fru Andersen solte seg i glansen. Fru Andersen uttaler seg til media. Fru Andersen prøvde seg som diva: Fru Andersen burde kammet seg på håret! 

Jizzzzzezzz!

  PS: Fru Andersen har forsøkt å forklare herr Andersen at antall følgere som han skriver i teksten sin ikke er det samme som det antall lesere bloggtelleren viser.


Vel ,vel nå må fruen skifte en særdeles illeluktende bleie, so much for fame! 

tirsdag 21. september 2010

Taadaaa; fruens svevende spøkelse!Fru Andersen lurer på om hun i gårsdagens innlegg skapte litt vel høye forventninger blant sine lesere. Desverre har fruen hverken bygget ut (for vanskelig) eller vært på jakt (for ukomfortabelt) men fruen har laget (kanskje å ta litt hard i men la gå) en ny taklampe!


Det begynte med en gammel lampeskjerm, det orginale trekket ble tatt av og fruen vurderte en stund å bare bruke lampeskjerm-skjelettet slik som det var, men fant ut at hun villa ha et trekk som dempet lyset litt!


Å sy et nytt trekk tar for lang tid..... Men å kaste noen kvadratiske remser fra Ikeas tyllgardin over skjermen, det går fint!


Med en gang ble det litt sånn på halv åtte, skakt og skeivt, men no problem, det var bare å ta frem saksen og stusse litt på kreasjonen.


Småjentene synes lampen ser rar ut, men laaaaaangt bedre enn fruens første kreasjon. Aller først var det nemlig fruens hvite og korte underskjørt med blonder og små sløyfer som fungerte som lampeskjerm!


Det var faktisk fint! Det ville jo vært en enkel sak og trekke ned underskjørtet fra lampen når underskjørtet måtte fungere som underskjørt og ikke som lampeskjerm. 


Men med massive trusler om å bli avskrevet som mor ble underskjørtet brettet og lagt fint tilbake i skuffen. Ikke får fruen lov til å vise bilder av underskjørtlampen heller! For piiiiiinlig! Men kopier gjerne undertøylampe-ideen! Satser på å få se mange flotte bilder fra 
deres hjem med lekkert undertøy hengende fra taklampene! søndag 19. september 2010

Eplesøndag!


Fru Andersen, mellomstejenten og minstejenten har lekt eplebønder i dag!


Endelig var eplene klare for å bli høstet inn.  - Men jammen hang de høyt! 
Heldigvis fant fruen den gamle epleplukker-tingen inne i skjulet.


- Og jammen var de sure! 


Da det begynte å regne sa fruen og småjentene seg veldig fornøyde med eplefangsten og gikk i gang med baksten.


Mellomstejenten dekket bordet og serverte rykende varm eplekake med is på de nye små fatene fra Skeidar


Kjempesøte fat, 6 stykker for 49 kroner! Fruen fatter ikke at hun bare kjøpte en pakke! Dustefruen! 


Fruen og småjentene ønsker deg en god søndag! 


-Spis et eple! 


fredag 17. september 2010

Fredagsryddings!


Hjemme hos herr og fru Andersen og de tre småjentene er fredagsryddings et velkjent begrep. Hver fredag må alle ta i et tak med støvklut, vaskefille og støvsuger for å bli kvitt ukens skit og lort.  


Fruen synes ryddingsen fungerer som nullstilling og avslapning, hun sukker selvtilfreds, smiler og koser seg med hele vaskeritualet! 


For andre derimot, er fredagsryddings et nødvendig onde for å få utbetalt ukepenger. Mellomstejenten for eksempel sjauer og ordner så fort hun kan, dytter leker inn i skap og skuffer, rister gulvteppet i loftstrappen (luringen) og påstår at sengetøyet hennes er like rent som for en uke siden og absolutt ikke trenger å skiftes.


Sekunder etter at fruen har inspisert og godkjent rommet, delt ut ukepenger og berømmet mellomstejenten for innsatsen er det komplette kaos igjen tilstede. 


Fruen rakk ikke å ta bilder av rommet før det var vendt tilbake til sitt vanlige og ubloggifiserbare seg


Til sitt forsvar sier mellomstejenten at hun akkurat nå er opptatt med andre og langt viktigere tingGod helg alle søte bloggiser!