lørdag 26. februar 2011

DIY-kjøkkenskap


Fru Andersen innser i det hun skriver overskriften på dette innlegget at DIY-prosjektet denne gangen kanskje ikke er heeeeelt for alle! 


Det er ihvertfall ikke for fruen, som bare kan glemme å lag noe slikt selv! Det er fruens far som har laget dette skapet, så dersom du er like nevenyttig eller kjenner noen som er og vil hjelpe deg; SÅÅÅÅ er det bare å lage et slikt skap;-) 


Tapeten mellom underdel og overdel er en bit av den gamle tapeten som fruens foreldre fant under veggplatene på kjøkkenet da det skulle fikses opp. Neste gang skal fruen vise dere før og etter
bilder av hele kjøkkenet


Det er så morro å se bilder av slike forvandlinger! 
Synes fruen ihvertfall.....


Fruen takker for alle kommentarer på innleggene! Fruen leser og koser seg med dem alle, men har desverre ikke alltid tid til å returnere de koselige ordene. 
(Fruen jobber med saken. )Spesielt tusen takk 
for alle lykkeønskninger og gratulasjoner når det gjelder lillebror på vei! 

Vi blogges! 

tirsdag 22. februar 2011

Statusoppdatering!


Fru Andersen ser at bloggprofilen her på venstresiden ikke er heeeelt oppdatert!


Fruen tenker at alderen, 32 år, den kan jo bare få stå som den står selv om det har gått et år siden statusen ble skrevet......


Og jobben og småjentene er jo som før. Og herr og fru Andersen er fortsatt gift, det står visst ikke at vi er gift i profilen, men det er vi altså.

MEN snart blir fruen firebarnsmor!


Helt i begynnelsen av juni ventes en liten

  GUTT!

Og som mellomstejenten sa, etter at hun hadde gransket ultralydbildene med kritisk blikk og måtte si seg enig i at, jo det var en gutt:

"Hvordan gikk dette til da?!"tirsdag 15. februar 2011

Pest og kolera!


Helvetesild, brennkopper, lungebetennelse og ørebetennelse. Hos fru Andersen har det i det siste gått slag i slag, småjentene har byttet på pasientrollen mens herr og fru Andersen har vært sykepleiere med vekslende hell.Fruen har funnet ut at herr Andersen egner seg best til nattevaktene mens fruen selv er på sitt mest omsorgsfulle på dagtid. 
Grei fordeling egentlig! I pleiepausene har fruen samlet påskeinspirasjon. Det er jo ikke SÅ lenge til påske og fruen har noe (veldig) forhåpninger om at hun innen den tid skal være på plass i nytt hus og med tid og overskudd til påskesysler. 


Håpet 
er 
lysegrønt!Nå er småjentene kommet seg ned i sofaen forran TV og matlysten er økende. Fremskritt.
  Jippi!


Så da krysser fruen fingrene for at det var det for denne gang. Is-serveringen til frokost er herved avsluttet!Fruen anbefaler en titt inne på Pottery Barn for flere flotte bilder!

fredag 11. februar 2011

Ehhhh...gulv!


Fru Andersen takker for flotte gulv-inspill på forige innlegg! 


Jammen godt å vite at ikke alle er like uinteresserte som herr Andersen og at det er flere som synes gulvavgjørelser både er viktige, vanskelige og morsomme!

På bildet under her må dere se for dere at veggene er lyyyyse!


Fruen har også fått en award! JIPPI! Det er Veronica som har sendt denne søte awarden til fruen, klikk inn på bloggen hennes og følg oppussingsarbeid, få gode oppskrifter og baby-tips!Med awarden følger en utfordring om å fortelle tre ting om seg selv: 

1- Fru Andersen angrer ofte veldig når hun står midt oppe i prosjekter eller malejobber! "Hvorfor begynte jeg med dette?" tenker fruen. 

2- Fru Andersen liker absolutt ikke å tømme oppvaskmaskinen og venter gjerne til at herr Andersen er kommet hjem slik at han kan gjøre det.

3- Fru Andersen er veldig, veldig, veldig glad i herr Andersen og småjentene! 

Fru Andersen vil gjerne gi awarden videre til den siste nye følgeren sin:


Titt innom henne for inspirasjon til å lage blant annet fantastisk fargeglade bordskånere! 


Bilder fra Google og Pergo.

torsdag 3. februar 2011

Neeeeei!!!! Et gulv er ikke et gulv!


Fru Andersen har begynt planleggingen av hva som skal gjøres først i det nye huset. 


1. Veggene :
Hvitmales, tenker det var overraskende! 2. Gulvet:
Fruen er ikke så overbegeistret for parkett eller laminat, fruen liker mye bedre skikkelige heltregulv. Lange, fine, tykke planker som skrus fast i underlaget. Slike gulv som man ofte finner under gulvbelegg og heldekningstepper i eldre hus, skjønner?


Etter mange og lange timer surfende rundt på nettet innså fruen at slikt tregulv av hel plank var dyrt, tok lang tid å legge og kunne føre til at dører og åpninger må justeres på grunn av gulvets tykkelse. 

Og parkett eller laminat som ligner på helplank-gulv ligner egentlig IKKE! 

Uææææææææ!


(Fin krakk på dette bildet, men se på fiiiine gulvet! )

Fruen forsøkte å inkludere herr Andersen
 i gulvprosessen uten særlig hell. "Et gulv er et gulv" sa han etter å ha svart " jo da fint det gulvet" til alle fruens forslag. 
Grrr! Men etter en natts søvn fikk fruen en åpenbaring: 
MALE-GULVET-SELVFØLGELIG! 
Dustefrue som er så treig!


Fruen har lyst til å velge en grå nyanse, siden hun innbiller seg at skitt og støv da vises mindre enn om gulvet er kritthvitt. (Fruen har hvitmalt trapp nå og den blir skitten bare man ser på den)


Er det noen som har erfaring med å male gulv? Og tips eller ideer til andre gulvfarger enn hvitt? (Dersom dere vet at lysegrått gulv er vanskelig å holde rent trenger dere ikke fortelle det!)

I frykt for svaret; "maling er maling", har fruen ikke tenkt å inkludere herr Andersen i fargevalget!

Bilder fra google.pic.