søndag 13. mars 2011

Bloggfavoritter!


Hei og hå, fru Andersen ser at det går en stund mellom hvert innlegg, men hvor i alle dager blir tiden av lizzzom? 


Siden sist har fruen gitt totalt blaffen i hele matbudsjettet, fruen ble rett og slett ganske deprimert av hele dritten! 

Dessuten skjønte hun på kommentarene dere la igjen at variasjonen var stor når det gjelder forbruk, og at fruen kanskje ikke var sånn Luksusfellen next- kandidat likevel. Og når SIFO mener at fruen burde bruke mer enn hun faktisk gjør både på mat, klær og møbler, ja så DA SÅ!
Fruen har bestemt at man bør gjøre det som SIFO sier, det er jo staten tross alt!Midt oppe i fruens litt sånn drit i det - alt er flott- positivitet er viktig- leve i nuet - holdning har hun også mottatt en award! Det er skjønne Lykke Lise som virkelig gir fruen et grunn til å smile da hun nevner fruen som en av sine tre bloggfavoritter! 

Tusen takk! 


Fruen har mange bloggfavoritter, men har valgt ut tre flotte blogger hun ønsker å tipse dere om. Ta en titt!Når fruen sitter og sløver på sofaen, sur og gretten og ikke akkurat med supermor-drakten på så inspirerer Lisje Astrids Husblogg så det holder. 


En tur innom bloggen hennes og fruen spretter opp for å bake boller eller gjøre noe kjekt sammen med småjentene! Sprudlende og fargeglade Brigg. Som er akkurat som, ja nettopp, et lekehus! Fruen tenker at gult er kult og at grønt er skjønt etter å ha hentet inspirasjon inne hos denne damen! 


Og fruen vet hun har sagt det før, men Huset ved fjorden er også definitivt verd jevnlige besøk!

Fy søren for en kapasitet denne damen har, hun maler, syr og ordner raskere enn en tornado. Fruen skjønner ikke hvordan malingen i fjordhuset rekker å tørke, for her går det unna! 

Fruen håper de nevnte vil dele sine tre favoritter med oss! 

Jippi og je for at det finnes så mange flotte bloggere der ute, 
fruen sender en klem til dere alle! fredag 4. mars 2011

Pengegalopp og før/etter kjøkken.


Sist viste fru Andersen frem et noe ambisiøst DIY-prosjekt fra fruens foreldres kjøkken. Som lovet vises nå flere bilder fra fruens foreldres kjøkken. Fruen synes forvandlingen er utrolig! Kjøkkenet har gått fra å være stramt og trist til og bli 
landlig og lekkert! 

Fruen synes det er så morro å se hvordan et rom kan skifte fullstendig karakter og uttrykk! 

(Se før-bildene helt nederst, klikk på før-bildene så blir de større.)Men når fruen først er inne på dette med kjøkken, hva har dere i kjøkkenskapene søte bloggere? Og ikke minst hva har dere betalt for det som befinner seg i kjøleskap og skuffer?


Herr Andersen har nemlig fortalt at en kompis av ham, som også har tre barn, bruker tusen kroner i uken på mat. 


Fru Andersen synes dette hørtes litt lite ut, men for all del, dersom fruen også kan fø herr Andersen og småjentene på en tussing i uken blir det noen grunker til overs til andre ting!Som puter, bilder eller lamper for eksempel ;-) Så dermed begynte fruen "operasjon full-økonomisk-kontroll!" Men på dag tre inn i uken måtte fruen konstantere at hun allerede hadde brukt 1400 kroner! HÆ?! Tenkte fruen. På dag fire etterlyste småjentene hvitost og melk. Fruen svarte at matbudsjettet er overskredet, det er vann i springen og fortsatt litt leverpostei i kjøleskapet!På dag fem bestod middagen av makaroni, blomkål, gulrøtter og tomatsaus. 
Og Herr Andersen lurte på hvor kjøttet var.På dag seks måtte fruen labbe til butikken for å kjøpe brød og toalettpapir. (Hjemmet var heeelt tomt for servietter og tørkerull...)På dag syv tenkte fruen: SHIT altså, for noe dritt! -Og kjøpte krydderskinke, trønderfår og den etterlengtede hvitosten. Fruen klarte altså ikke mette alle munner små med en tusenlapp i løpet av en uke. Sluttsummen endte på 1900 kroner. Småjentene spør om prosjektet er over nå slik at de kan få appelsinjuice og herr Andersen lurer på om det kanskje blir noe kjøtt på bordet i løpet av helgen........ Er det fruen som rett og slett ikke har økonomisk styring i det hele tatt?! 


Hvor mye bruker dere på mat (inkludert alt som kan kjøpes på dagligvarebutikk som vaskemidler, bleier osv også) i løpet av en uke eller en måned? 


Fruen har forresten fått en award som hun straks kommer tilbake til!

God helg!